FASTTTTEER :D

Hej, idag efter skolan så blir det att dra ner till Göteborg och träffa faster, ska bli kul. Jag och hon ska åka till Allum och shoppa på ett prisentkort som jag fick av henne i julas. (har inte träffat henne sen dess ) Denna helgen blir det då inte att åka till stallet eftersom man inte kommer hem föränn på söndag :) Men om jag hinner så skriver jg ett litet inlägg kram :D

Dagen idag, eller idag och imorgon !

Hej , idag har man varit i stallet hela dagen. Jag har hjälpt till på tävlingen ute på http://munkedalsridklubb.com och det har gått bra. Det som är så himla kul att hjälpa till är att man ser en massa barn som bli glada för att dom får en liten rosett :) Sedan så fick man rida Lacriz en liten sväng, ocg det gick bra. ( han skulle igentligen vara med på knatten men hon som skulle hoppa honom kom inte ) Och imorgon så ska man vara i stallet med. Det ska bli rolgt. Man ska rida med världens bästa http://mmartinahansson.blogg.se :) Och så ska man ha morgonpasset så man måste vara där ute riktikt tidigt :)
Men det är väldigt tur att man har så himla bra kompisar som hjälper än (L) Jag älskar er alla som man är med och man får så himla mycket hjälp av :D Kram (L)

EMILIA ♥

Hej, just nu sitter jag i denna undebara värme med bästaste Emilia :D Idag så ska vi cykla typ en mil ut till stallet :) För att vi ska ha ridlektion och vi ska nog rida ut och det ska bli roligt :D Men jag vet att jag inte har att vara så att man r lite färg på näsa. bloggat på länge och det är för att jag har varit ute så himla mycket i detta väder och det ska jag fortsätta att göra så att man får lite färg på näsan :) Men ni får ha det så bra Kram <3


Då blev det en annan friss ! xd

Hej, idag har jag passat min lillasyrra och det gick jäättebra. Och jag fick ju roa mig lite och då kom Julia och Natalie hit och det var roligt :) Och sedan efter vi hade ätit middag så klippte jag mig, så nu har jag lugg :) Men nu så hinner jag inte skriva mer men vi hörs, Hejdå :)


Borta bra men hemma bäst ! <3

Hej, denna helgen har man inte vart hemma nästan något. Jag har varit i stallet eller så har man vatit hemma hos mormor och morfar :) Så nu är det skönt att komma hem :) Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om men jag har iallafall varit hemma och i stallet idag . Lacriz har fått ny sadel och ett nytt träns , och han blev jättegullig. Imorgon så har jag studiedag, jag ska passa min lillasyster och hoppas attdet ska gå bra. Men ni får ha det så bra så skriver jag nog ett inlägg imorgon , ha det bra kram :)

Öroninflamation :'(

Hej, nu kom jag hem ifrån doktorn för en lite stund sedan. Det var ju inte så himla konstigt att jag hade ont, jag hade öroninflamation. Så nu får jag inte träna på några dagar, men det får man väl stå ut med. Men jag får iallafall äta penselin och jag får vara i skolan och behöver iallafall inte ligga hemma som jag har gjort idag. Men om jag hinner och har lite tid sen så slänger jag nog in ett litet inlägg, men ha det så bra kram :)

Doctor here i come !

Hej, just nu sitter man ute på mammas jobb och väntar på att doktorn ska komma och hämta mig . Jag vill in till honom snart för jag vill veta om jag ska få penselin eller inte. Jag hoppas att jag inte får det för att jag tycker det smakar jätte äckligt. Men snälla messa eller skriv en liten komentar på min blogg för jag har verkligen jättetråkigt idag :) Men ni får ha det så bra kram olivia :)

Outfit! :DHej. så här ser man ut idag. Nu ska jag snart till doktorn och kolla i mina öron och i min hals. Om det är något så får jag nog penselin, blää det är äckligt men man gör ju allt för att bli frisk. :) Men nu måste jag dra men ha det så bra puss :)


Sjjuuk ! :'(

Hej, idag är man hemma och är sjuk. Jag har jätteont i halsen och så har jag ont i mina öron så jag hör nästan inget. Så sedan ska man till doktorn och kolla vad det är som är fel, om det är något så kanske jag får medicin för det. Ja men annars så ska jag inte göra så mycket, jag ska ligga och vila mig så att jag blir frisk snart för jag tycker det är tråkigt att ligga hemma och vara sjuk på dagarna. Jag tycker det är kul att vara med alla kompisar i skolan och att man kan vara med folk och röra på sig men det kan man inte nu för att man ligger hemma och bara får vila så att man ska bli frisk igen.

Men om ni också är sjuka så kan ni väl messa mig eller skicka ett meddelande till mig på bloggen så kan vi ju prata lite eftersom jag har så himla tråkigt :) -men ni får ha det så bra, Hejdå :D

Now you should go outside and sell some ... tickets!
Hej, ja nu ska man snart ut och sälja några väldigt tråkiga lotter, eller det är för att inga vill köpa några lotter för 50 kr. Men om ni vet någon som vill köpa så är det bara att höra av sig:) Men annars har man inte gjort så jättemycket men nu måste jag gå ut och sälja dom tråkiga lotterna hejdå :D


NatalieDenAllraBästa ♥

Hej, nu vet jag att jag inte har bloggat på länge. Men nu har jag äntligen kommit in på datan igen. Idag har jag varit med Natalie och det har varit jätteroligt. Vi har inte gjort så jättemycket vi har kollat lite på datorn och så har vi varit ute och gått en liten sväng. men nu hinner jag inte skriva mer, men vi hörs imorgon hejdå :D


RSS 2.0